Indkøbskurv (0)

Den Lille Sorte
Lignende produkter

tillidsfuld

Den Lille Sorte

Vi er det bedste sted at købe skræddersyede varerDen Lille Sorte til Din Store Dag, hos AmorModa.com, verdens førende online detail og engroshjemmeside. Vi tilbyder et stort udvalg af stile til de bedste priser online!

Den Lille Sorte

4.8
4.85
411 Anmeldelser

Køb en sexet Lille Sort Kjole!

 Vis 1 - 20 antal 20 artikler 1
Sorter Efter: 
 Vis 1 - 20 antal 20 artikler 1

Den Lille Sorte Produktanmeldelser

Jakke One-Shoulder Kort/Mini Chiffon Cocktailkjole med Flæsekanter (016021185)
Christina-m-nielsen 2015-04-17 09:56:45
Det har været umuligt at kunne komme i kontakt med jer, da jeres hjemmeside ikke virker optimalt. Jeg har bestilt en kjole som viste sig at være for lille. Derfor vil jeg gerne have den byttet. Når man så trykker på Returnering og tilbagebetaling under min ordre, som I skriver man skal gøre, kan siden ikke uploades. Kan I hjælpe mig med at få refunderet kjolen, så jeg kan få tilbagebetalt mine penge.
Jakke One-Shoulder Kort/Mini Chiffon Cocktailkjole med Flæsekanter (016021185)
Christina-m-nielsen 2015-04-17 09:56:07
Det har været umuligt at kunne komme i kontakt med jer, da jeres hjemmeside ikke virker optimalt. Jeg har bestilt en kjole som viste sig at være for lille. Derfor vil jeg gerne have den byttet. Når man så trykker på Returnering og tilbagebetaling under min ordre, som I skriver man skal gøre, kan siden ikke uploades. Kan I hjælpe mig med at få refunderet kjolen, så jeg kan få tilbagebetalt mine penge.
Jakke One-Shoulder Kort/Mini Chiffon Cocktailkjole med Flæsekanter (016021185)
Christina Maria Nielsen 2015-04-17 09:53:24
Hej Dress Depot.

Det har været umuligt at kunne komme i kontakt med jeg, da jeres hjemmeside ikke virker optimalt. Jeg har bestilt en kjole som viste sig at være for lille, derfor vil jeg gerne have den byttet. Når man så trykker på "Retunering og tilbagebetaling" under ens ordre, som i skriver under "kontakt os" man skal gøre. Kan siden ikke oploades. Jeg har nu prøve på min egen bærbar, min forældres computer, samt deres iPad og min egen telefon, men den virker ingen steder. Derfor skriver jeg nu tilbage på den mail der sendte min ordensbekræftelse dengang jeg bestilte kjolen.
Kan I hjælpe mig med at få refunderet kjolen, så jeg kan få tilbagebetalt mine penge.
MVH
Christina Maria Nielsen
Jakke One-Shoulder Kort/Mini Chiffon Cocktailkjole med Flæsekanter (016021185)
Christina Maria Nielsen 2015-04-17 09:52:39
Hej Dress Depot.

Det har været umuligt at kunne komme i kontakt med jeg, da jeres hjemmeside ikke virker optimalt. Jeg har bestilt en kjole som viste sig at være for lille, derfor vil jeg gerne have den byttet. Når man så trykker på "Retunering og tilbagebetaling" under ens ordre, som i skriver under "kontakt os" man skal gøre. Kan siden ikke oploades. Jeg har nu prøve på min egen bærbar, min forældres computer, samt deres iPad og min egen telefon, men den virker ingen steder. Derfor skriver jeg nu tilbage på den mail der sendte min ordensbekræftelse dengang jeg bestilte kjolen.
Kan I hjælpe mig med at få refunderet kjolen, så jeg kan få tilbagebetalt mine penge.
MVH
Christina Maria Nielsen
Jakke One-Shoulder Kort/Mini Chiffon Cocktailkjole med Flæsekanter (016021185)
Christina Maria Nielsen 2015-04-10 03:46:40
Kjolen jeg bestilte viste sig at være for lille og derfor ønsker jeg at retunere den og få pengene tilbage.
Hilsen Christina Nielsen
Tilbage til toppen